A töltött paprikám sós lett, mivel tudnám helyrehozni? Persze, teszek bele cukrot, de mi szívná ki a sót belőle? Krumpli?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 14:15
1/5 anonim válasza:
Cukrot ne tegyél bele, mert attól ugyanolyan sós lesz, plusz édes is.
Főzz bele pár szem krumplit.
2/5 anonim válasza:
Pár szem krumpli , egy kis darab zeller is fel szívja a sót
3/5 anonim válasza:
Krumpli, ahogy gondoltad, de cukor is tompít a sósságon.
végső esetben egy késhegynyi szódabikarbóna is szóba jöhet. pörköltnél működött.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, már nem akrom tovább főzni, de cukroztam és alakul...:)
2013. febr. 20. 14:58
5/5 anonim válasza:
Tegyél bele krumplit. A segít rajta ha túl sós lett az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!