Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítenek -tortadíszít...

Hogyan készítenek -tortadíszítéshez- átlátszó, kézzel formálható cukor díszeket? A karamelizálás nem jó. Megbarnul a cukor.

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 19:30
 1/8 anonim válasza:
Van olyan, hogy átlátszó? Hol találkoztál vele?
2013. febr. 19. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Hú, én láttam egy cukrászműsorban, gömböket fújtak. Kerestem a neten, de sajnos most nem találom.
2013. febr. 19. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 19. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Ha erre gondolsz, remélem kapok egy zöld kezet! :-)))
2013. febr. 19. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nem átlátszó.....
2013. febr. 19. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Meg kell főzni a cukort vízben.
2013. febr. 20. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez az! A húzott cukorra gondol a kérdező! :)
2013. febr. 20. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim válasza:
Ilyenkor izomaltot használnak. Könnyebb színezni kékre például mivel nem szineződik el mint a sima kristály cukor. Ezt teljesen máshogy kell formálni mint a kristály cukorból készített díszeket.
dec. 5. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!