Hogyan készítenek -tortadíszítéshez- átlátszó, kézzel formálható cukor díszeket? A karamelizálás nem jó. Megbarnul a cukor.
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 19:30
1/8 anonim válasza:
Van olyan, hogy átlátszó? Hol találkoztál vele?
2/8 anonim válasza:
Hú, én láttam egy cukrászműsorban, gömböket fújtak. Kerestem a neten, de sajnos most nem találom.
4/8 anonim válasza:
Ha erre gondolsz, remélem kapok egy zöld kezet! :-)))
6/8 anonim válasza:
Meg kell főzni a cukort vízben.
7/8 anonim válasza:
Igen, ez az! A húzott cukorra gondol a kérdező! :)
8/8 anonim válasza:
Ilyenkor izomaltot használnak. Könnyebb színezni kékre például mivel nem szineződik el mint a sima kristály cukor. Ezt teljesen máshogy kell formálni mint a kristály cukorból készített díszeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!