Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van olyan kevert süti, amiben...

Van olyan kevert süti, amiben cukor helyett édes lekvár van keverve?

Figyelt kérdés

Van csipkebogyó lekvárom, elég híg, szirupszerű és nagyon édes. Szívesen sütnék belőle, de buktába, linzerbe nem jó, kifolyik sajnos. Kevert sütit gondoltam belőle gyártani, ahol a tésztába keverem a lekvárt, de cukrot már nem teszek mellé mert így is nagyon édes és nekem ez bőven elég lenne. Tudnátok ilyesmi receptet mondani nekem?

Tulajdonképpen az arányokat nem tudom. Graham lisztből sütök, mennyi liszthez mennyi tojás és mennyi szirupos lekvár kéne, hogy ehető legyen a végeredmény.


2013. febr. 10. 13:08
 1/2 anonim válasza:
Isteni finom tortakrémet készítettem hasonló lekvárból. Kikevertem egy egyszerű vanilia puddingot és ahhoz tettem néhány kanál lekvárat. Nagyon nagyon finom lett, hatalmas sikerrel :))
2013. febr. 11. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Darált dióval "megkötheted". A lekvárba keversz diót, és bármilyen sütibe jó lesz, akár két lap közé. Esetleg a mézes krémes is szóba jöhet, mert az minden második lapnál lekváros kenést igényel.
2013. febr. 22. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!