Mennyi tartos élelmiszert tartasz otthon pluszba liszt, cukor, májkrém, lekvár stb?
Pontosan annyit én is, mint az előttem szóló:) akár én is írhattam volna:)
még a paprikát írom hozzá, félkilónként szoktam venni megbízható helyről házit. amikor kezd fogyni, már rendelem is, másnapra meghozzák.
Fűszereket is általában annyit tartok, hogy legyen a tartóba és legyen mondjuk 2 kiscsomag bontatlan.
Száraztésztából is van pár csomag, ha éppen azt akarok csinálni.
Konzerveket én sem vásárolok, csak mustárt, kecsapot.
Pár tartóstej a cicáknak...
10 kilo liszt és cukor, 5-6l olaj, 8-10májkrémkonzerv, 5tonhalkonzerv, lekvár sok van magam rakom el, 8-10l olaj, 3kilo rizs, 1kilo morzsa, pár üveg zöldborsó, zöldbab, 2konzerv kukorica, 5konzerv paradicsomkonzerv, instant élesztó pár csomag, 1kilo kávé és kakaó, pár cs tészta, tea, 3kilo só, pirospaprika, fűszerek stb, 2-3cs levesgyöngy, felezett öszibarack, 2ü ecet, 1kilo búzadara
én többett tartok itthon, mert sajnos volt már úgy gogy hó végére elfogyott minden kaja ezért inkább több mint kevesebb legyen
Lencse, bab, gríz, zabpehely, kakaópor, darálthúskonzerv,
olaj, tészták, rizs, hal-pari konzervek, háztartási keksz,
taros tej, méz, élesztő, sütőpor,kinai tészta levesek.
Kb. 7 kiló liszt, 2 csomag száraz bab, 1 csomag lencse, 2 üveg lekvár, májkrém most nincs itthon, 4-5 csomag tészta, 1 üveg olaj, 1 kg búzadara, 1 üveg méz, 1 csomag zsemlemorzsa, 1 csomag tarhonya, 2 kg cukor, 1 doboz sűrített paradicsom, 1 üveg ecet, 10 kiló krumpli, 5-6 kiló vöröshagyma.
Asszem nagyjából ezek azok a dolgok amik mindig vannak itthon. Ha fogy bármiből, akkor azonnal pótoljuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!