Linzertésztát mindig hagyni kell pihenni kicsit? Csinálhtaom úgy, hogy ma este összekeverem a tészáját és holnap reggel állok neki kinyújtani-formázni-sütni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 16:42
1/4 anonim válasza:
Igen, mindig kell neki legalább fél óra pihentetés, de feltétlen hütöben.
Az nem gond, ha este összeállítod, és hütöben tartod holnapig, semmi baja sem lesz. De figyelj, mert ha sokáig van hütöben, akkor nagyon kemény lehet, ezért elötte egyórával vedd ki a hütöböl.
2/4 anonim válasza:
Igen feltétlenül hagyni kell minden tésztát állni meleg vagy hideg helyen. Én is ha sütök valamit előző este megcsinálom a tésztát, tölteléket, krémet. A tészta fóliába csavarva a hűtőbe a többi is fóliával letakarva. ne konyha ruhával mert a sok ideig van a hűtőben és kiszáradhat. Remélem segítettem. Egy szakács
3/4 anonim válasza:
Van, hogy én is előre dolgozom, így este összállítom a tésztát, és beteszem a hűtőbe. másnap a kinyújtás előtt leglább egy órát hagyom konyhamelegen aklimatizálódni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, nagy baba zsúr lesz nálunk holnap maratoni linzersütés lesz, és holnap nem akarok a tésztával - összeállítással +pihentetéssel bíbelődni, de akkor már állok is neki a gyúrásnak!!
Köszi kedves háziasszonykák!!!
:))
2013. febr. 19. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!