Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Színes palacsinta?

Színes palacsinta?

Figyelt kérdés

színes palacsintát szeretnék sütni több féle színben , és az lenne a kérdésem , hogy ha 3 tojásból csinálom mondjuk a piros színt akkor abba 2 üvegcse színezéket rakjak v elég egy is h elég piros legyen v kék zöld tök mind1

remélem érhető volt

max color színező ..

2013. febr. 18. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

szerintem értelmetlen dolog színezni, és most le lehet pontozni.

Gondolj bele, a palacsinta eleve zsíros étel, és egészségtelen. Ha valami mesterséges színezéket raksz bele,attól csak még egészségtelenebb lesz.

Persze ha ezzel nem foglalkozol, akkor hajrá.

Én, ha már palacsinta, és ha már nem foglalkozunk azzal, hogy mi egészséges és mi nem, akkor inkább a tölteléket turbóznám,meg pl. kandírozott gyümölccsel, tejszínhabbal,csokireszelékkel, stb.

Az nem lesz annyira látványos, viszont finom lesz, és ha egészségtelen is, legalább ízlik

2013. febr. 18. 11:11
 2/4 A kérdező kommentje:
szuper hogy a kérdésre kaptam választ! igazán köszönöm.
2013. febr. 18. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha többféle színű palacsintát akarsz csinálni akkor a már kész bekevert palacsinta masszát tedd annyi tálba amennyi színt akarsz és ezekbe tedd a színt. Szerintem olyan 5-6 csepp már eléggé színez, szóval nem kell bele egy egész üveg, 2 üveg meg sőt.

De neked kell látnod, hogy pár csepptől mennyire lesz színes. Szóval először mindenképpen cseppents bele pár csepp festéket majd keverd össze a masszát és, hogyha nem találod elég színesnek akkor még cseppents bele ameddig neked nem lesz jó. Próbálgasd! :)

2013. febr. 18. 11:32
 4/4 A kérdező kommentje:
uhh oké nagyon köszönöm
2013. febr. 18. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!