Jó lesz ez a süti így? Ötletek?
Szeretnék valamilyen tortát sütni a páromnak, de feladta a leckét, mert abszolút nem szereti a süteményeket, sem a tortákat. Javarészt édességet sem.
Két süti van, amit szeret, csokis muffin és vendégváró szelet. Utóbbi megmondom őszintén még csak nem is láttam, a receptjét olvastam.
Ennek a krémje elég töménynek tűnik. (a tejben a lisztet elkeverjük, és sűrűre felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A porcukrot és a vajat "habosra" keverjük, majd hozzáadjuk a citrom héját és levét.
A kettő krémet összekeverjük)
Arra gondoltam, hogy összevariálom a kettőt, kisütöm formában a muffin tésztáját és ilyen krémmel "töltöm" meg. Hátha ez is ehető lesz számára, de egy kicsit bizonytalan vagyok.
Szerintetek jó lenne? Van esetleg más ötletetek?
A muffin tésztája elég "masszív", nem igazán krémes sütihez való. Ha a párod nem édesszájú, miért tortával szeretnéd meglepni? Esetleg próbálj valami sósat.
Mindenesetre rengeteg ötletet tud adni ez a link:
www.nosalty.hu
Sok sikert! :-)
Amit írtál főtt krém nem tömény, nem nehezíti el a sütit. nyugodtan betöltheted csokis muffinba. a muffinból levágsz egy kalapot, egy kicsit kivájsz belőle alul, és beteteszed kanállal a krémet. a kalapkáját csinosan félrecsapva visszahelyezed.
a kivájt "veszteséget"a maradék krémmel megeszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!