Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyukák, valaki szokott...

Anyukák, valaki szokott házilag lasagne tésztát készíteni?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni biztosan finomabb mint a bolti és nem utolsó,hogy olcsóbb is.Az érdekelne még,hogy mi lenne ha nem főzném meg előtte hanem csak nyersen tenném a lsagnéba.Elvileg megfől a szafttól sütés közben,nem?!
2013. febr. 15. 12:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A nyers tésztát is lefagyaszthatod, de szerintem feleslegesen foglalja csak a helyet benne, száritva évekig eláll (ugyanúgy, mint az, amit veszel a boltokban). De ha akarod fagyaszthatod, csak arra figyelj, hogy fagyosan nagyon törékeny.
2013. febr. 15. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
Megpróbálom szárítani aztán meglátjuk.:)
2013. febr. 15. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Koltseghatekonysag szempontjabol, én sos palacsinta tesztat szoktam sutni hozza :) szerintem finomabb is :)
2013. febr. 17. 00:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
Megcsináltam.Nem volt egyszerű na.A kezem szét megy,de isteni finom lett.Annyira kemény a tészta,hogy alig bírtam kinyújtani vékonyra.Talán legközelebb 1-el több tojást teszek hozzá.
2013. febr. 17. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!