Egészséges az, ha mindenhez csak erőspaprikát eszek?
Figyelt kérdés
kb mindenhez azt eszek!
Vegyes féléket eszek,de kb mindegyiket megeszem amelyik csípős!
2013. febr. 14. 18:31
1/5 anonim válasza:
Hát figyelj, az erőspaprika alapvetően nagyon egészséges, de semmit nem jó túlzásba vinni. A csípős ételek nem tesznek jót a nyálkahártyának, meg az ízérzékelésed is gyengülhet tőle. De ez csak hosszabb idő után lehet baj.
2/5 anonim válasza:
Nekem unokatesómnak valami bélbaja volt, mert tönkreteszi a bélbolyhokat...vagy márha van olyan, de én ugy emlékszek :)
3/5 anonim válasza:
Ha jól esik, egyél. Én a fokhagymával vagyok így. Szinte csak az édes dolgoknál hagyom ki :)
4/5 Joshy Ca$h válasza:
Nekem volt egy ismerősöm az bele is halt, de ő egy étkezésnél megevett egy üveggel. 50 akárhány éves lehetett.
5/5 anonim válasza:
Ha még fiatal vagy, most még nem okoz gondot. De gondolj arra, hogy 30 évi állandó marásnak kiteszed a gyomorfalat, a nyelőcsövet, a beleket.utána jönnek a gyomor és bélpanaszok, a reflux... stb. nem éri meg. ne tegyél mindenbe, amibe teszel is mértékletes legyen, ne dúvad erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!