Van valmi olyan étel amit régota kívánsz csak mindig valami közbe jön és nem jutsz hozzá?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 10:49
1/6 anonim válasza:
Igen.Tegnap hamburgert akartam csinalni,de párom hamarabb inteezkedett es halat vett ki a fagyasztobol.De gyakran van ilyen eset:)
2/6 wartburg353s válasza:
Aranygaluska. Kb 1 hónapig tervezgettem, hogy sütök, mire végre összeszedtem minden hozzávalót és időm is lett volna, a férjem meglepetésből megcsinálta nekem, és durván elrontotta (kuglófsütő helyett lábasban sütötte, az alja meg széle égett lett, a közepe meg összetöpörödött és nyers maradt).
3/6 anonim válasza:
Madártej, csörögefánk és szalagos fánk.
4/6 anonim válasza:
A csöröge!
A múltkoriban ajánlottam valakinek, hogy gyorsan elkészülő, fincsi rágcsálni való.
Megfordult a fejemben, hogy csinálni kellene, mert van már vagy 15 éve is hogy csináltam.
No, esküszöm, ha a héten nem, de jövő héten megcsinálom!
5/6 anonim válasza:
Igen, a kocsonya. Már a kedvenc boltomban sincs, csinálni meg most nem tudok.
6/6 anonim válasza:
Sajtos-tejszínes-sonkás csirkemell hústekercsek.
Megégettem a tenyerem, be lett kötve, 1 kézzel nem tudok főzni. Hetek kérdése mire újra tudom használni a másik kezemet is, addig a férjem főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!