Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljak a tortára...

Hogy csináljak a tortára tejszínhabot?

Figyelt kérdés
Tejszínnel szeretném kidíszíteni a tortát. Hogy csináljam, hogy megálljon ésne folyon le?
2013. febr. 12. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Hullalával csináld,az még egy hét múlva is kemény lesz.És nagyon szépen formázható habzsákkal,kinyomóval.
2013. febr. 12. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Már vettem tejszínt, de nem hulalat
2013. febr. 12. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
akkor vegyél hulalat, mert az a cukrászati tejszínhab, csak az fog megmaradni normálisan a tortán. Majd most jönnek okosok, hogy tegyél bele habfixálót a normális tejszínbe, de úgy sem lesz olyan jó mint hulalaval.
2013. febr. 12. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
70%

A Hulala persze hogy megáll egy hétig, mert az nem tejszín. Persze felőlem használhatja bárki, de ne nevezzük már tejszínnek.

Nekem a jó minőségű tejszín habfixálóval mindig jól tart. Igaz még nem próbáltam ki, hogy egy tejszínes torta milyen 1 hét múlva, másnap mindig elfogyott. A jól behűtött tejszínt elkezdem felverni és félúton hozzá adom a fixálót és kemény habbá verem. 2 dl tejszínhez 1 csomagot szoktam tenni(Dr. Oetkert szoktam használni).

Habfixáló nélkül esélytelen.

2013. febr. 12. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!