Juhtúróból, karajból, baconszalonnából mit tudnék sütni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 17:02
1/4 anonim válasza:
A karajt vékonyra szeleteled,ráteszel egy szelet bacont és arra kicsi! juhtúrót(kis hozzákevert petrezselyemmel ízesítheted.Féltékered és megsütöd.Friss paradicsom isteni hozzá ha elkészült ill. héjjában sült burgonya köretnek.
2/4 anonim válasza:
Sztrapacska. A karajt esetleg máskor felhasználhatod,egy másik kajához,hisz ehhez az ételhez nem kell hús, ...szalonna és juhtúró annál inkább.
3/4 anonim válasza:
A karajt vékonyra szeleteled, kicsit klopfolod. A hússzelet közepére bőven raksz juhtúrót, és a feltekered. Utána körbetekered bacon szalonnával, és fogpiszkálóval vagy hústűvel összefogod az egészet. Sütöd, akár serpenyőben, akár grill rácson. Fűszerezni külön nem kell mert a juhtúró és a szalonna elég fűszeres, de ha akarod egy kis bor vagy fokhagyma elfér rajta. (még finomabb, ha előző napon a húst fokhagymás tejes pácba rakod)Hidegen is nagyon finom és vékonyra szeletelhető.
4/4 anonim válasza:
Az első javaslatot én úgy készítem el, hogy a kikloffolt, sózott, borsozott karajt megkenem snidlinges, vagy ha nincs, akkor pici hagymával összekevert juhtúróval. Feltekerem, körbetekerem rajta a bacont és fogvájóval megtűzöm. Jénait picit kikenek olajjal, belerakom, öntök alá pici vezet is és lefedem alufóliával. Amikor puha, akkor leveszem a fóliát és pirosra sűtöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!