Hogyan tudnám krémesíteni, lágyítani csokit?
Figyelt kérdés
Ami adott: a csokitömb, amit majd lereszelek. Ebből szeretnék bon-bont, vagy egyéb apró csokikockákat csinálni.Mit rakjak még bele, hogy utána nem legyen olyan kemény, mint a szikla?2013. febr. 12. 12:02
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen arányban keverjem bele a tejszínt?
2013. febr. 12. 12:34
4/7 A kérdező kommentje:
A tej az tuti, hogy nem jó, mert az gyakorlatilag víz. Attól csak összeugrik egy csomós valamivé, ami aztán már semmire sem lesz jó.
2013. febr. 12. 12:41
5/7 anonim válasza:
A tejszín mellett egy kis vajat, olajat is tegyél bele, hogy zsírosabb legyen, így krémesebb , lágyabb lesz.
7/7 anonim válasza:
1 dl tejszínt 10 dkg csokival (min. 60 %-os) felmelegíted. Lehűtöd langyosra és robotgéppel 7,5 dkg vajat keversz hozzá.
Vagy párizsi krémet készítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!