Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnám krémesíteni,...

Hogyan tudnám krémesíteni, lágyítani csokit?

Figyelt kérdés
Ami adott: a csokitömb, amit majd lereszelek. Ebből szeretnék bon-bont, vagy egyéb apró csokikockákat csinálni.Mit rakjak még bele, hogy utána nem legyen olyan kemény, mint a szikla?
2013. febr. 12. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Tejszín
2013. febr. 12. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
tejszín vagy tej.
2013. febr. 12. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Milyen arányban keverjem bele a tejszínt?
2013. febr. 12. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:
A tej az tuti, hogy nem jó, mert az gyakorlatilag víz. Attól csak összeugrik egy csomós valamivé, ami aztán már semmire sem lesz jó.
2013. febr. 12. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
A tejszín mellett egy kis vajat, olajat is tegyél bele, hogy zsírosabb legyen, így krémesebb , lágyabb lesz.
2013. febr. 12. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is vajat mondanék.
2013. febr. 12. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

1 dl tejszínt 10 dkg csokival (min. 60 %-os) felmelegíted. Lehűtöd langyosra és robotgéppel 7,5 dkg vajat keversz hozzá.

Vagy párizsi krémet készítesz.

2013. febr. 12. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!