A kókusz reszeléket hogy tudom lágyítani, krémesíteni?
Szóval vatta szeletet szeretnék sütni, csak most nem puncsosan hanem csokis-kókuszosan.
Itt az eredeti recept:
Én a vajas krémbe szeretnék kókuszt tenni, viszont attól tartok, hogy ropogós lenne benne a kókusz, és élvezhetetlenné teszi a sütit.
Arra gondoltam hogy egy kis cukor szirupban megfőzöm a kókusz reszeléket, és akkor egy kicsit kevesebb porcukrot kennék bele, és ezt a cukorszirupos kókuszt keverném a vajba.De nem vagyok benne biztos hogy ez így jó ötlet.
Szerintetek jó lenne?
Vagy van egyébb tippetek hogy hogy tudnám olyan krémessé tenni a kókuszt mint amilyen pl. a bountiban, vagy a kókuszos szaloncukorban?
Egy kis cukorral keverve daráld meg kávédarálóban porrá.
Főzéssel ugyan olyan "szálas" marad.
Amit az ELső írt, az a legjobb!
Sokáig tejben áztatni...
"Szálas" akkor is lesz, de viszont puhább, nem olyan szikkadt....
Köszönöm a válaszokat.
Hagy kérdezzem meg, hogy kókusztejport hol tudok venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!