Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finom vendégváró majszolnivaló?

Finom vendégváró majszolnivaló?

Figyelt kérdés
valami olyasmire vagyok kíváncsi, mint pl a sajtos rúd, amit vendégek elé lehet tenni! (lehetőség szerint legyen sajtos) köszi
2009. szept. 6. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

A köménymagot ki lehet hagyni, ha nem szeretitek, plusz, ha van füstölt sajt, abból is tehettek bele, nagyon feldobja az ízét. :)

Mi még egy pár kanál tejfölt is rakunk bele, lehet attól nem lesz olyan ragacsos. Nem tudom ez mennyi adagra szól. :(

2009. szept. 6. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Mirelit leveles tésztából szoktam sajtos rudat csinálni. Nagyon egyszerű és nagyon finom! Ha kiolvadt a tészta, kicsit kinyújtod, megkened tojással, megsózod, ráreszeled a sajtot, felszeleteled (vagy amilyen alakút szeretnél) és mehet a sütőbe. Közepes lángon kb negyed óra alatt megsül.
2009. szept. 6. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!