Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült pulykacombhoz - vendégvár...

Sült pulykacombhoz - vendégváró vacsorakor - milyen köret illik? -

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

pl Hercegnőburgonya, párolt vöröskáposzta almával.

vagy áfonyaszósz.

2011. jún. 30. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
vagy valami finom friss gyümölcsökből készült szósz, krumplikrokettel, vagy krumplifánkocskákkal.
2011. jún. 30. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
püré és sok szósz
2011. jún. 30. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Húú, nekem is rögtön a párolt káposzta jutott az eszembe. Készülhet lila vagy fehérképosztából is, ha fehér, akkor akár egy kis pezsgővel vagy fehérborral ízesítheted, mellé mehet krumpli majdnem bárhogyan: hagymás tört burg., tepsiben, a hús zsírjában sülve, stb.
2011. jún. 30. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha idősebb korosztály, inkább valami hagyományost készítenék.
2011. jún. 30. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 19990612 válasza:
63%
Poharas rizst!
2011. jún. 30. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 19990612 válasza:
71%
Poharas rizs és sok-sok gyümölcsszószt!
2011. jún. 30. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
meggymártás, párolz zöldségköret, petrezselymes újburgonya, rizs-rizibizi-rizotta, paradicsomsaláta, kovászos uborka, sült ananász, narncsdarabkák, párolt káposzta, bulgur, köles,
2011. jún. 30. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sült húshoz valami "szaftosabb" köret illik, pl. burgonyapüré.

Legalábbis én mindig így kalkulálok. Ha valami mártásos, szószos húst készítek, akkor azt hasábburgonyával/krokettel/röstivel, rizzsel tálalom, ha meg a hús "száraz" típus, ahhoz valami püré-szerűt.

Remélem tudtam segíteni.

2011. jún. 30. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, hercegnőburgonya sült fokhagymával, kajszi-őszibarack-alma mártással lime-mal, citromfűvel.

Kóstolót nem, de pontocskákat küldtem!

2011. júl. 1. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!