Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen köret, és saláta,...

Milyen köret, és saláta, esetleg mártás illik a rántott halhoz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 22:27
 1/9 anonim válasza:
100%

Én rizzsel és tartármártással enném.

Vagy egyéb majonéz alapúval. Köretnek még sült krumplit is el tudok képzelni.

2011. jan. 21. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Rizs és tartár vagy majonézes kukoricasaláta, mi így szoktuk
2011. jan. 21. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi majonézes krumplisalátával esszük (amibe jó sok lilahagymát is rakunk) :)
2011. jan. 21. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

köret: krumplipüré / rizibizi

saláta: majonézes kukorica

mártás: tartár


nálunk ezek szoktak felmerülni :) ja és a panírba teszünk kis szezámmagot ;)

2011. jan. 21. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tejszines citrommártás sok zöldborssal.
2011. jan. 22. 00:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Amit szeretsz.Ha az egészséges oldaláról nézzük,akkor csak saláta,natúron.Épp elég zsír van már a rántásban.
2011. jan. 22. 01:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

a tejszínes, kapros szósz nagyon illik a halhoz.köretnek én is valami zöldséges rizst ajánlanék. pl. gombás, vagy

mexikói mixes.

2011. jan. 22. 05:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Minden olyan köret és savanyúság, mártás, amely bármely más rántott húshoz illik. Az, hogy halat eszel és nem baronfit, vagy akármit, szerintem semmit nem befolyásol, legfeljebb a tudat, hogy "nem mindennapi" kaját eszel.
2011. jan. 22. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
Ha halfiléből készíted,akkor ecetes burgonyasaláta!!! Nagyon finom! A burgonyát héjában megfőzöd és karikákra szeleteled! Vöröshagymát (kb ugyanannyi mennyiségben mint a burgonyát) ugyanúgy karikákra szelve kicsit lesózod.Addig ecetet,vizet,egy pár csepp citromlevet,egy csipet sót,és jóval több cukrot keversz össze egy tálban úgy,hogy a burgonya és a hagyma keverékét ellepje!!! Ha már a hagyma megpuhult akkor összekevered a burgonyával és ráöntöd a levet!!! Nagyon könnyű és nagyon finom!!! Én mással el sem tudnám képzelni a rántott halat! Próbáld ki nem bánod meg!!! :)
2012. márc. 21. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!