Mitől lett ilyen omlós a muffin tésztája?
Figyelt kérdés
ezt a receptet csináltam, annyi változással, hogy 2 banánt raktam bele és két tojás fehérjéje megmaradt, szóval 3 tojás fehérjét raktam bele felverve. A tésztája annyira finom lett, omlós volt, olyan volt mint egy habcsók, de nem volt nyers, nagyon-nagyon jó lett. Banántól vagy a fehérjétől lett ilyen?
2013. febr. 9. 19:06
1/1 anonim válasza:
Természetesen a plusz fehérjétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!