Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett ilyen omlós a...

Mitől lett ilyen omlós a muffin tésztája?

Figyelt kérdés

[link]


ezt a receptet csináltam, annyi változással, hogy 2 banánt raktam bele és két tojás fehérjéje megmaradt, szóval 3 tojás fehérjét raktam bele felverve. A tésztája annyira finom lett, omlós volt, olyan volt mint egy habcsók, de nem volt nyers, nagyon-nagyon jó lett. Banántól vagy a fehérjétől lett ilyen?



2013. febr. 9. 19:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Természetesen a plusz fehérjétől.
2013. febr. 9. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!