Csináltatok már olyat, h tepsiben sült fasirt? Hogy kel,
h neragadjon le?
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 18:37
1/10 anonim válasza:
alufoliára tedd. akkor nem kell felvakarni. arra is ráragad ..de ha kihült fel tudod boritani és levakarni rola a foliát:))
2013. febr. 9. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
Szoktam csak egeszben sütni,igaz kicsit leragad,de nekem nem szamit,en vekony szalonnaval boritom be,de te a tepsi aljat rakhatod le szalonnaval,meg jo pikans izt is ad.
2013. febr. 9. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy rendesen begyúrom, megformázom. Sütőpapír,vékony réteg olajjal lekenem, majd a gombócokat is bekentem egy kicsit olajjal, és úgy megsütöm sütőben.
2013. febr. 9. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
Szoktam rúdfasírtot csinálni, aminek közepében egész főtt tojást teszek, és van, amelyikbe meg csak borsót :)
Sütőpapíron szoktam sütni és még melegen le kell szedni ha kivetted a sütőből.
2013. febr. 9. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Zsírozott tepsiben szoktam egybesült fasírtot sütni. mielőtt beleteszem, vizes kézzel szépen körbesimítom a rudat/rudakat. a stefániát is így. kb félidőben egy lapátkanállal óvatosan alájuk nyúlok és megmozgatom őket.
ezután már nem szokott leragadni szép kérges-ropogósra sül
körbe körbe.
a fólia nem vált be, az tényleg hozzágyógyul,de a szalonna és a sütőpapír tetszik nekem is.
2013. febr. 9. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
A sütöpapir müködik még bekenés nélkül is.
2013. febr. 9. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
Jahm, műkődik, csak csontszáraz lesz a fasírt.
2013. febr. 9. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 mustafa33 válasza:
A tepsit kend ki zsíral (nem olajjal, mert attól az alja rásül) és szórd morzsával, erre tedd rúdban a fasírtot.
2013. febr. 9. 23:39
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 doboszoli válasza:
Évek óta így sütjük.
Előnye a (jóval) kevesebb zsiradék igény, valamint nem kell vele foglalkozni, mint a lábosban sütéssel.
Sütőpapírt használok, de csak a mosogatás megkönnyítése miatt.
Kevés olvasztott zsírral megkenem, majd a kigombócolt fasírtot szellősen rárakom. A tetejükre mokkáskanálnyi fagyos zsírt teszek, és irány a forró sütő.
Zsemlemorzsás hempergetés opció, ha kész senki a világon nem tudja megkülönböztetni az úszó zsiradékban sülttől.
2013. febr. 10. 05:05
Hasznos számodra ez a válasz?
10/10 anonim válasza:
Nekem soha nem lesz száraz a fasírt sütőpapíron! Egy tojássárgáját fűszerezek, kevés olajat is rakok bele és azzal megkenem, sütés közben is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!