Kaptam egy szép nagy cukkinit. Mit készítsek belőle?
Figyelt kérdés
Eddig csak grilleztem, köretnek készítettem vagy rántott cukkinit csináltam,de mást nem tudok belőle. Esetleg vmi rakott dolgoknak külön örülnék :) De jöhet bármi! Köszönöm!2009. szept. 4. 14:23
1/11 anonim válasza:
cukkinifasirt vagy belefőzöd lecsóba
2/11 anonim válasza:
félbevágva, magját kikaparva megtöltheted - olyan töltelékkel pl, mint a fasírt+nyers rizs
3/11 anonim válasza:
Lehet belőle levest is készíteni (nálunk a család nagyon szereti), meg még egy csomó mindent. A [link] oldalon rengeteg cukkinis receptet találsz, válassz egy szimpatikusat!
4/11 anonim válasza:
Rakott cukkini, ugyanúgy mintha rakott kelt csinálnál belőle.
5/11 anonim válasza:
Rántott Cukkkini! Isteni, nálunk mindenki imádja:) Sima bécsi rántással:)
6/11 anonim válasza:
Rántott cukkini!IMÁDOM!Nagyon finom.
7/11 anonim válasza:
Én is a rántott cukkini mellett rakom le a voksom!!!:)
8/11 anonim válasza:
Töklecsó
csak cukkinivel,nekem jobban bejön,mint tökkel.sok-sok hagymával+tojással.friss ropogós kenyérrel,jó forrón...csorog a nyálam :D
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2009. szept. 4. 17:43
10/11 anonim válasza:
Én vibrátort csinálnék belőle. :) (csak vicc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!