Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan készítsek a hullámos...

Hogyan készítsek a hullámos hajamból szép hajat?

Figyelt kérdés
Régen szögegyenes hajam volt ,de a kamaszéveim során elkezdett hullámosodni és most már egészen hullámos. Nem tudom hogy mit kezdjek vele. Vasalni szoktam, de már a vége elég töredezett. Le szeretnék szokni a vasalásról és valami szép hullámos hajat készíteni belőle, ha kifésülöm akkor már viszont úgy néz ki mint egy madárfészek. Nemtudom mit kezdjek vele, ti talán tudtok segíteni..
2011. febr. 26. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. febr. 26. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Vágasd le a töredezett végeket és ne fésüld ki, max. a kezeddel kicsit.
2011. febr. 26. 14:31
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm. a videók hasznosak. és a tippet s köszönöm : )
2011. febr. 26. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen se nem hullámos se nem egyenes a hajam. könnyebb dolgom lenne, ha már rendesen hullámnos lenne. én úgy szoktam csinálni, h hajmosáskor nedves hajra teszek göndörítő habot. ettől nem lesz göndörebb ha hajszárítóval szárítom, csupán dúsabb, utána viszont könnyeben és rendezettebben kunkorodik. mikor megszárítottam a hajam, benedvesítem a kezem és elkezdem összeszorítani vele a hajam. szóval a hajvégeimet hozzányoogatom a fejemhez, és a nedves kezemtl elkezd behulámosodni a hajam. mindig újranedvesítem a kezem, így csinálom. aztán még szoktam ráfújni ilyen glisskur hajsprayt is, azis ugye nedvességet ad neki, azzal is üsszenyomkodom. így sokkal rendezettebek a természetes hullámos tincsek:)
2011. febr. 26. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!