Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a tengeri só...

Mi a különbség a tengeri só és a sima só között?

Figyelt kérdés
A főzős műsorokban mindig tengeri sót használnak. Talán valamivel egészségesebb lenne mint a sima asztali só?

2013. febr. 4. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én jelen esetben csak kedvesen kérdezek.
2013. febr. 4. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"először kérdezz és csak utána vádaskodj és titulálj analfabétának"


Kérdezni vegyi dolgokban nem nekem kell.És az mi aki hozzánem értésből félrevezet másokat? A főző műsorban levőt én seggbe rúgnám!

2013. febr. 4. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés jogos, mert van különbség.

Csak ez a különbség nem kémiai, hanem fizikai, ami a gyártás technológiájából ered.


A tengeri sót zártrendszerű lepárlással állítják elő, a kősót pedig bányászat után zúzzák és rostálják.

A tengeri só struktúrája ennél fogva sokkal homogénebb.


Jobban néz ki, felkapottabb, könnyebb adagolni - ennyi.

2013. febr. 4. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. febr. 5. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!