Mi a különbség a tengeri só és a sima só között?
Figyelt kérdés
A főzős műsorokban mindig tengeri sót használnak. Talán valamivel egészségesebb lenne mint a sima asztali só?2013. febr. 4. 19:58
11/14 anonim válasza:
Én jelen esetben csak kedvesen kérdezek.
12/14 anonim válasza:
"először kérdezz és csak utána vádaskodj és titulálj analfabétának"
Kérdezni vegyi dolgokban nem nekem kell.És az mi aki hozzánem értésből félrevezet másokat? A főző műsorban levőt én seggbe rúgnám!
13/14 anonim válasza:
A kérdés jogos, mert van különbség.
Csak ez a különbség nem kémiai, hanem fizikai, ami a gyártás technológiájából ered.
A tengeri sót zártrendszerű lepárlással állítják elő, a kősót pedig bányászat után zúzzák és rostálják.
A tengeri só struktúrája ennél fogva sokkal homogénebb.
Jobban néz ki, felkapottabb, könnyebb adagolni - ennyi.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. febr. 5. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!