Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen halat vegyek, ha nem...

Milyen halat vegyek, ha nem akarok a szálkákkal küzdeni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 23:41
 1/6 Joshy Ca$h ***** válasza:
Filézett halat.
2013. febr. 2. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 mustafa33 ***** válasza:
Pisztrángot.
2013. febr. 3. 00:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 doboszoli ***** válasza:

A tengeri halak -többnyire-kevéssé szálkásak.

Édesvíziek közül a harcsát, sügeret, süllőt válaszd.

Ám egy egyszerű irdalással, vagy filézéssel plusz irdalással a legszálkásabb keszeg is élvezhető, nem kell a szálkákkal piszmogni.

Irdalásnál a bordacsontok megmaradnak, csak az "Y"-szálkák "tűnnek el", ha előtte kifilézed,(pl pontynál, ami kissé vastagabb húsú)és utána irdalod a hús felől, a legkisebb gyerek is bátran fogyaszthatja.

2013. febr. 3. 06:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Szürke harcsa, afrikai harcsa, törpeharcsa, pisztráng, süllő, kecsege
2013. febr. 3. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Pisztráng, szürke harcsa, törpe harcsa, afrikai harcsa, kecsege, lazac, hekk, filézett hal. :)
2013. febr. 3. 23:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. febr. 4. 00:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!