12 éves vagyok és a szüleimnek szeretnék valami egyszerű de ötletes reggelit szeretnék csinálni. Mit csináljak?
Szia! Nem tudom, mennyire tudsz főzni, de egy hideg téli napon egy mégse snassz kaja (ha nem tudsz jól főzni, ha tudsz szólj, mert ezer meg ezer ötletem van). Három tojást felversz, egy evőkanál tejet és egy evőkanál lisztet (Vagy keményítőt) raksz bele apródonként szitával vagy szűrővel beleszitálva, és elkezded megsütni mint a rántottát (bő olajon), de nem túrod szét, hanem amikor az egyik oldala megsült megpróbálod megfordítani. Ha sikerül, akkor ráhalmozol az egyik felére sajtot, sonkát, paradicsomot és bármit amit akarsz majd ráhajtod a másik felét és kész. Ha nem sikerül megfordítani, akkor úgy rakod rá őket majd hajtod be.
Ha kávéznak, fess szmájlit a kávéba tejjel és tűvel.(ehhez főzött kávé kell.)
:)
kenyeret süti vagy gyurmaformával szúrj ki formákra, vagy éles késsel vágd ki tetszés szerint. így aztán csinálhatsz nekik vajas-lekváros szíveket, vagy akár zsiráfot is aminek a foltjait párizsiból rakod ki :)
de akár a tányérra is csinálhatsz arcocskát pl ubi v paprikadarabok a haj, kenyérkarikák a szemek és sültszalonna vagy ketchupcsík a száj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!