Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsek epres mignont?

Hogyan készítsek epres mignont?

Figyelt kérdés
Múltkor ettem egy helyi cukrászdába, nagyon finom volt, de még soha nem csináltam mignont, nem hogy még epreset!
2013. febr. 1. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Előrebocsátom, hogy még sosem készítettem mignont, így talán nem lesz hasznos számodra a válaszom, de én így csinálnám: sütnék egy sima piskótát, azt felvágnám kisebb kockákra, az epret cukorral pépesíteném és vajjal keverném krémesre. A piskótadarabokat összeragasztanám a vajkrémmel, majd fondant-nal borítanám be.
2013. febr. 2. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod, és a fondant-ot hogyan csináljam epresre?:D bocsi fiú vagyok és nem tudok sütni, csak ilyet akarok még enni :)
2013. febr. 3. 10:04
 3/3 anonim ***** válasza:

A fondant a cukrászdában sem epres ("jobb" helyeken sajnos igazából a krém sem az...), csak színezék meg legfeljebb aroma van benne. Szóval csinálhatod úgy például, hogy porcukrot citromlével és rózsaszín ételfestékkel simára kavarsz és ezzel borítod be a kockákat.

Vagy, ami az igazi fondant, az kicsit komplikáltabb, itt megnézheted:

[link]


Le van írva az is, hogy hogyan kell színezni.

2013. febr. 3. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!