Hogyan készítsek epres mignont?
Figyelt kérdés
Múltkor ettem egy helyi cukrászdába, nagyon finom volt, de még soha nem csináltam mignont, nem hogy még epreset!2013. febr. 1. 16:20
1/3 anonim válasza:
Előrebocsátom, hogy még sosem készítettem mignont, így talán nem lesz hasznos számodra a válaszom, de én így csinálnám: sütnék egy sima piskótát, azt felvágnám kisebb kockákra, az epret cukorral pépesíteném és vajjal keverném krémesre. A piskótadarabokat összeragasztanám a vajkrémmel, majd fondant-nal borítanám be.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod, és a fondant-ot hogyan csináljam epresre?:D bocsi fiú vagyok és nem tudok sütni, csak ilyet akarok még enni :)
2013. febr. 3. 10:04
3/3 anonim válasza:
A fondant a cukrászdában sem epres ("jobb" helyeken sajnos igazából a krém sem az...), csak színezék meg legfeljebb aroma van benne. Szóval csinálhatod úgy például, hogy porcukrot citromlével és rózsaszín ételfestékkel simára kavarsz és ezzel borítod be a kockákat.
Vagy, ami az igazi fondant, az kicsit komplikáltabb, itt megnézheted:
Le van írva az is, hogy hogyan kell színezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!