Ha sütőpapirra teszem a hust de nem teszek a sütőpapirra olajat akkor sem fog leégni a hus? Gondolom ezért van asütőpapir
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 21:35
1/5 anonim válasza:
Nem fog leégni, én szoktam rá olajat tenni, anélkül nekem túl száraz.
2/5 anonim válasza:
Én ilyen sajtos bundás husit sütöttem rajta,nem égett le.
3/5 anonim válasza:
én sose raktam még rá olajat,pedig böszme erős sütőm van.
4/5 eric_one válasza:
A sütőpapírra nem kell zsiradék, mert a hús is enged ki magából, tehát nem fog letapadni sem leégni. Viszont a tepsit nem védi meg a takarítástól mert a zsiradék aláfolyhat. Inkább ajánlanám a sütőzacskót amelyben a hús ízletesebben készül el, és a tepsi is megússza...
5/5 anonim válasza:
Nem fog leégni, de ha ujjadat belemártod az olajba és áthúzod a húst vele, attól még nem lesz tocsogós. és spricceld le egy kis vízzel, fóliázd le, amig sütöd, mert ha nem, olyan száraz lesz, mint a szahara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!