Mit csináljak, hogy a sütemény ne ragadjon rá a sütőpapírra?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 13:39
1/10 anonim válasza:
Valószinüleg rossz sütöpapirt vettél, mert a normálisra nem ragad. Nekem a DM-es vált be a legjbban, meg az ALDIs, a drága márkásak nemigen.
Ha még van sok belöle és nem akarod kidobni, akkor kend ki vajjal sütés elött, ugy kicsit jobb.
2/10 anonim válasza:
xar a sütőpapír, amit használsz - jó minőségű papírra nem ragad, sőőőt
én a DM-ben kapható, vajsárga dobozú sütőpapírt használom, nem jut eszembe a neve, de biztos megtalálod
nagyon imádom, egy-egy letépett darabot többször is fel lehet használni és _soha_ nem ragad rá semmi
3/10 anonim válasza:
Mit sütsz?
Pl. piskótánál egyszerűen csak le kell húzni a megfordított piskótatésztáról a sütőpapírt.
4/10 anonim válasza:
Ja, és én legjobban azt a csomagolópapírt szeretem, amit a kenyereknek raknak ki a pékárunál. Puha, nem durva, selymes felületű.
5/10 anonim válasza:
Sütőpapírnál nálam az alu fix-es vált be, a dobozos!
6/10 anonim válasza:
Ha kihagyható a sütőpapír, akkor én enyhén megzsírozom, majd meglisztezem a tepszit. Így is működik.
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy meg kellene fordítani a dolgot. Előfordulhat, hogy nem a sütőpapírral van a probléma, hanem a sütirecepteddel...
8/10 anonim válasza:
10 percre takard le a suti sutopapiros oldalat.egy kicsit puhul az egesz,igy konnyen lehuzhatod a papirt fuggetlenul attol,hogy milyen a markaja....
9/10 anonim válasza:
ne használj sütőpapírt és vajazd be előtte a tepsit vagy a sütőpapírra szórj enyhén lisztet...
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Vettem egy jobb minőségű sütőpapírt és arra nem ragadt rá.
2009. nov. 21. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!