Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha vajaskrémet színezek, és...

Ha vajaskrémet színezek, és azzal díszítem a tortát nem fog "megolvadni"?

Figyelt kérdés

Jobban járnék ha tejszínhabot szineznék???

Szeretnék hello kittys tortát készíteni a lányomnak.

2013. jan. 27. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem fog megolvadni. De jobban jarsz ha marcipannal burkolod. Azt is szinezheted. Probald ki.
2013. jan. 27. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt szeretném elkészíteni. :)

2013. jan. 27. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Vajas krémmel túlságosan tömény lenne. Vagy cukormázat tegyél rá, vagy tejszínt.
2013. jan. 27. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez sokkal eredetibb lenne:

[link]

2013. jan. 27. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:

A 4-es nekem is nagyon tetszik. :) Bár azért marcipánnal sem egyszerű kezdőként beburkolni egy ilyen formát, sajnos tapasztalat.

Megolvadni melegen megolvadhat, a múltkor pont tapasztaltam egy mokkatortával. Szobahőmérsékleten háromnegyed óra után csúszott szét az egész. Hűtőben legyen, utána pedig gyorsan egyétek meg és akkor nem lesz gáz.

Azzal a véleménnyel viszont osztozom, hogy ez így lehet kicsit tömény lesz.

2013. jan. 28. 01:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon aranyos az általad választott is, csak elég munkaigényes kibigyerészni csillagcsöves nyomóval. a szinezék nem olvad meg sem vajkrémben, sem tejszínben, de ehhez mindenképpen valami stabil cukrászati hab kellene.

természetesen az azonnali hűtés nem maradhat el, mert megdőlhetnek, összecsúszhatnak a minták, de nem a színezék miatt.

2013. jan. 28. 09:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Megcsináltam az ajánlott beborított hello kittyt. :)

A fondantot sajátmagam készítettem és színeztem.

Nagyon szép lett. :)

2013. jan. 30. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
De jó! Ügyes vagy! :)
2013. jan. 30. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!