Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért olyan elfogadhatatlan,...

Miért olyan elfogadhatatlan, ha éjjel akarok sütni?

Figyelt kérdés
Anyukámnak nem tetszik az ötlet, azt mondja meg ne próbáljam :o

2013. jan. 26. 17:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Biztos csak azért mondja, hogy éjjel aludni tudjon, és ne csorompolj! :D

Én is ilyen vagyok. Éjszaka jon rám a takarítás, mosogatás, mosás, portorlés heve! :DDD

18/l

2013. jan. 26. 21:30
 22/29 anonim ***** válasza:
20-as, nem, nyilas vagyok, de nem hiszek ilyesmiben..
2013. jan. 26. 21:49
 23/29 anonim válasza:
Szia Lilla téged a "Szex" témán kívül is látni? Süss csak éjszaka ne foglalkozz senkivel! Férfi létemre van, hogy éjszaka sütök palacsintát.:D
2013. jan. 27. 00:09
 24/29 A kérdező kommentje:
Néha kiteszem a lábam más témakörökbe is :)
2013. jan. 27. 00:16
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
miért alszol egész délutánig? menj dolgozni, egyből nem sütögetsz éjjel
2013. jan. 27. 09:11
 26/29 anonim ***** válasza:
Én is szoktam késő este sütni, éjjel még nem csináltam, de még erre is sor kerülhet. Főleg olyankor sütök későn, mikor a barátom dolgozik, mert ő általában éjfélig vagy 1-ig szokott melózni, és még utána jön ide ittaludni, vagy csak értem, hogy nála aludjak. Ilyenkor úgy időzítem a sütést, hogy friss legyen a kaja/süti, mire ideér. Nálunk nem zavar senkit szerencsére. Szomszéd nálunk sem játszik közre, elválaszt minket egy kert. A házunk emeletes, a szüleim fent alszanak, becsukják az ajtót, a konyha lent van. Bár boltíves, egy térben van a nappalival, étkezővel, de ha fent becsukják az ajtót, nem hallanak zajokat. Azt meg nem értem, miért kéne az anyjának a mosatlanra ébredni reggel...? Gondolom el tud mosogatni. És mivel lenne másabb, ha délután a munkából érne haza a mosatlanra? Van különbség ilyen szempontból a napszakok közt? Nem hinném. Én mondjuk nem zajongok a mosogatással se, mosogatógép van, csak behajigálok mindent és kész. Amúgy én is 18 vagyok, ugyanúgy vagyok vele, mint a kérdező. Éjjel 3-4-ig ébren vagyok, aztán délután 1-3 között kelek valamikor. Vizsgaidőszak van ebben a hónapban, de 14-én végeztem, azóta lógatom a lábam. Én kérek elnézést, amiért 20 napra nem kerestem munkát magamnak, és inkább pihenek a következő félévem előtt egy keveset... Érdekes, a szüleimnek ez nem szúrja a szemét, csak az itteni válaszolóknak mániája, hogy már a 14 éves gyerek is menjen földet túrni, nehogymár otthon merészeljen ülni és gépezzen.
2013. jan. 28. 00:19
 27/29 anonim ***** válasza:

Az én szüleim leginkább azért nem preferálják az éjjeli sütögetést, mert "éjjel aludni kell". Mostmár nem szólnák rám, de azért gimnazista koromban még olykor le lettem szólva azért is, ha hajnali 2-kor még mászkáltam és nem aludtam, képzelem mi lett volna akkor, ha neki állok sütni/főzni. :)

Amúgy éjszaka már sosem eszek. Régen mindig olyan voltam mint te és sajnos a genetikából adódóan meg is lett az eredménye. A hátsóm egyenes arányosságban nőtt az éjszakai kajákkal, így gyors életmódváltás hatására most viszályára fordítottuk az állapotokat... :D

A lényeg, hogy szerintem nem az a probléma, hogy sütsz, hanem hogy hajnalban kellene aludnod a délig tartó lustálkodás helyett. Legalábbis nálunk mindig ebből fakadt a probléma.

A bekivánt pogácsákra amúgy az a tutim, hogy veszek egy zsák leveles tésztás pogácsát, ami mindig ott van a fagyasztóban, ha hirtelen jön valaki, vagy megkívánom és nincs időm a tésztával bíbelődni, akkor behányok valamennyit a sütőbe és 20 perc alatt hangmentesen ott van nekem a pogácsa. :)

Egyébként én is úgy szeretek sütni/főzni, ha nincs körülöttem senki, elmélyedek a gondolataimban és mély kontaktot ápolok a készülő kajával. :)

2013. jan. 28. 02:10
 28/29 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi rosz benne.
2013. jan. 30. 08:20
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Éjjel aludni kell, nem sütni. Ha nem éjjel alszol, megsínyli a szervezeted!
2013. febr. 6. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!