Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért olyan elfogadhatatlan,...

Miért olyan elfogadhatatlan, ha éjjel akarok sütni?

Figyelt kérdés
Anyukámnak nem tetszik az ötlet, azt mondja meg ne próbáljam :o

2013. jan. 26. 17:45
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
85%

Éjszaka sütni szerintem tök jó! Én kenyeret sütöttem multkor hajnali nemtudomhánykor.

Amúgy a rendszerezett étkezésnek van értelme. De nem mindig.

2013. jan. 26. 18:31
 12/29 A kérdező kommentje:

Persze, hogy van értelme a rendszerezett étkezésnek, de én nem bírom ki, hogy napi 3szor egyek pl... Eleve nem úgy kelek általában, hogy reggelizni tudjak, onnan meg már tolódik minden.

Általában pár óránként eszek valamit, ha tudok. Szerencsére nem hízok... sose kellett még azon aggódnom, hogy miből mennyit eszek :)

2013. jan. 26. 18:32
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

Nyugodtan süss hajnalban. csukd be a konyhaajtót, ha akarsz fülhallgatóval zenét is hallgathatsz. én is hajnli 4-5 kürül kezdek hétvégeken főzni, bár én imádom a csendet, nyugalmat, szóval semmi zene, rádió. a párom édesdeden alszik 8-9-ig, addigra kész minden, a konyha tiszta. sőt reggel a család egyik részére főzök, amit elviszünk, és délben fejezem be pl a frissensülteket, amit mi eszünk.

nekem ez már így természetes, és nagyon szeretek hajnalban egyedül főzni. nekem ez meditáció és cselekvés egyszerre :)olyan jókat beszélgetek magammal...

2013. jan. 26. 18:51
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Én most pácolom a báránybordát, úgy éjfél körül kezdem el sütni.

Nincs ezzel semmi probléma, nem drágább a gáz éjjel :)

Akkor sütök, amikor ráérek.

-30 ffi-

2013. jan. 26. 19:04
 15/29 anonim ***** válasza:
Én is imádok éjszaka sütni-főzni. Nyáron így szoktam :) Télen kevésbé, de akkor is sokszor állok neki 8-9 órakor. Nekem így kényelmes, a nagyi szerint már du. 4 óra is éjszaka, ő olyankor már nem csinál ilyesmit :)
2013. jan. 26. 19:34
 16/29 anonim ***** válasza:
Hát ha úgysem ébred fel a zajra, akkor egyszerűen ne beszéld meg vele!:)
2013. jan. 26. 19:43
 17/29 anonim ***** válasza:
14-es, kinek sütöd Magadon kívül?:)
2013. jan. 26. 19:44
 18/29 anonim ***** válasza:

Sütéshez ihlet kell. Ha éjszaka tör rá az emberre ám legyen.

Sokkal finomabb az étel, ha jó kedvvel csináljuk, ha még éjszaka akkor is! :)

2013. jan. 26. 19:45
 19/29 anonim ***** válasza:
Nekem is valahogy mindig éjjel jön rám a süthetnék, de nem tudom elkezdeni, mert mindenki alszik. Én egyébként is olyan vagyok, hogy nem bírom a rendszerességet (mint ahogy te is írtad) és akkor eszem amikor akarok meg úgy általában mindig akkor csinálok valamit amikor akarok. Megőrülnék ha egy napi rutin szerint kéne élnem.
2013. jan. 26. 19:49
 20/29 anonim ***** válasza:

19-es, én is.:) Vízöntő az aszcendensed?:)

[link]

2013. jan. 26. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!