Kifőzött tészta meddig jó? Meddig lehet tartani hűtőben, mikortól romlik?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 13:34
2/7 anonim válasza:
Én főzés után max másnap még fogyasztom, de utána nyálkás, ragacsos lesz.
3/7 anonim válasza:
A kifött tésztát 2-3 napig lehet tártolni és fogyasztani anélkül, hogy bármi baja is lenne.
Ragacsos csak akkor lesz, ha nem megfelelöen tárolják, vagy rosszul lesz újramelegitve.
A 2. valaszolónak meg: a kérdezö nem több napra akar elöre tésztát fözni, hanem ami megmaradt, az nem akarja kidobni.
4/7 anonim válasza:
2-3 nap!
Most akarom felhasználni a 3 nappal ezelőtt kimaradt főtt tésztát tojásos tésztának, semmi baja, minden további nélkül megeszem vacsira!
5/7 A kérdező kommentje:
valóban nem akarom kidobni! köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 26. 15:51
6/7 anonim válasza:
és mégis miért kellett töröltetni a válaszomat?? mi rosszat mondtam??
7/7 anonim válasza:
A kifőtt tészta 4-5 napig is jól el van hűtőbe.(kihűlve megforgatni)
Ha nincs túl főve, jénai vagy üvegedénybe, (nem műanyagba) letakarva fedővel vagy szalvétával.(nem fóliával)
Be lehet fagyasztóba is tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!