Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kifőzött tészta meddig áll...

A kifőzött tészta meddig áll el a hűtőben? Amit szombaton főztem, ma még megehetem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
nálunk a hűtőben is 3 nap múlva nem valami jó. nem vagyunk finnyások!
2010. máj. 20. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

szia! ha jó a hűtőd, és júl le volt zárva az edény, szerintem jó még.az a legbiztosabb, ha megkóstolod.

forralj vizet kislábasban, tedd fölé a tésztát egy rápasszoló lábasban és gőz fölött melegítsd meg.

ha nem ragacsos és savanyú, akkor jó.

üdv.

2010. máj. 20. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én azt már nem enném meg. Mi sem vagyunk finnyásak, de mégiscsak tésztáról van szó.
2010. máj. 20. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a szombaton főtt tésztát max. hétfőn enném meg, utána már nem.
2010. máj. 20. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Megeheted,de szerintem az állaga és az ize se lesz már a legjobb,talán meg is fosat.
2010. máj. 20. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

forralj vizet,és a lobogó vizbe tebb bele 1 percre,igy a baktériumok elpusztulnak biztosan

utána meg szag alapján ugy is érzed


nem szoktam megenni 2 nap után a tésztát,de hűtőben szokott maradni,hogy csak 1 héti után dobom ki,de normális hűtő,nem szokott megromlani

2010. máj. 20. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!