A kifőzött tészta meddig áll el a hűtőben? Amit szombaton főztem, ma még megehetem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 10:09
1/6 anonim válasza:
nálunk a hűtőben is 3 nap múlva nem valami jó. nem vagyunk finnyások!
2/6 anonim válasza:
szia! ha jó a hűtőd, és júl le volt zárva az edény, szerintem jó még.az a legbiztosabb, ha megkóstolod.
forralj vizet kislábasban, tedd fölé a tésztát egy rápasszoló lábasban és gőz fölött melegítsd meg.
ha nem ragacsos és savanyú, akkor jó.
üdv.
3/6 anonim válasza:
Én azt már nem enném meg. Mi sem vagyunk finnyásak, de mégiscsak tésztáról van szó.
4/6 anonim válasza:
Én a szombaton főtt tésztát max. hétfőn enném meg, utána már nem.
5/6 anonim válasza:
Megeheted,de szerintem az állaga és az ize se lesz már a legjobb,talán meg is fosat.
6/6 anonim válasza:
forralj vizet,és a lobogó vizbe tebb bele 1 percre,igy a baktériumok elpusztulnak biztosan
utána meg szag alapján ugy is érzed
nem szoktam megenni 2 nap után a tésztát,de hűtőben szokott maradni,hogy csak 1 héti után dobom ki,de normális hűtő,nem szokott megromlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!