Kaptam 2 db patisszont édesanyámtól. Mit lehet belőle készíteni?
Figyelt kérdés
A patisszont eddig csak rántottam, de most pici baba mellett ez nehézkes. Tudnátok olyan recepteket írni amit készíthetek belőle?
Köszönöm
2009. aug. 31. 14:23
1/5 anonim válasza:
MEgpucolod, félbevágod, közepét kikaparod, és megtöltöd darált hússal, (én előtte befűszerezve emgpárolom,) és sajtszósszal bőven leöntöm. Szép komótosan sülöget a sütőben, nagyon finom :)
2/5 anonim válasza:
Ha megcsinálod pörköltösen, paprikával, paradicsommal, olyan mintha gombapörköltet ennél. Ezt lehet galuskával, rizzsel. Hagymát megpirítod, ráteszed a piros paprikát, a patiszon kockákat, sót, borsot, paprikát, paradicsomot és párolod fedő alatt. Ha szükséges, akkor pici vizet aláöntesz. Nem sok főzés kell neki.
3/5 anonim válasza:
Ránthatod,mint a húst és főzhetsz belőle főzeléket.
4/5 anonim válasza:
Csinálhatsz belőle tócsit, ugyanúgy kell készíteni, mint krumpliból, de ezt erősebben kell fűszerezni. Előnye, hogy ha nem használod fel mindet, elrakhatod hűtőbe, másnapra se barnul be.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a fantasztikus recepteket, mindegyik annyira jó, hogy sorban ki is próbálom. Persze nem ma az összeset :O)
2009. aug. 31. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!