Kimaradt a besózott patisszonból. Holnap csinálhatok még belőle rántott patisszont, vagy ehetetlen lesz, mert megpuhul nagyon?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 09:36
1/1 anonim válasza:
szia!
ha még úgy érzed,hogy kemény a rostszerkezete alaposan töröld át papírtörlővel ,de ha szottyadt akkor inkább ne
rántsd ki.köretnek még megmentheted,nagyobb kockákra vágva egy kis vajon vagy olajon fölteszed párolni,de azonnal csöpögtesd meg citrommal vagy pici ecettel.a savtól nem puhul túl.egy csipetnyi cukor és pár perc ,múlva kész is.lehet egy kis főzőtejszínnel,szárított kaporral dúsítani, de anélkül is finom.Nyáron mikor sok pattiszont kapok, grillezéshez szoktam köretnek csinálni.
üdv.ericka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!