Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A szaloncukor lejárat után...

A szaloncukor lejárat után egy hónappal még kibírja, ehető, nem lesz tőle bajom?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a szavatosság csak garantált dolog, amennyiért még felelősséget vállalnak. ha száraz helyen van tartva, max picit megkeményedik, de semmi baja se lesz.
2013. jan. 20. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jó az állaga, nem lesz bajod.
2013. jan. 20. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
A szaloncukor nagyrésze cukorból van, az tartósítja a világ végezetéig... bajod biztos nem lesz tőle, max kiszárad a szaloncukor és kevésbé lesz élvezetes.
2013. jan. 20. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi mindenkinek:) Ha megkeményedik, legfeljebb megolvasztom:D
2013. jan. 20. 11:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Kutya bajod sem lesz tőle. a szavidők túlbiztosítottak, az tulajdonképpen a forgalomba hozatalt jelzi, illetve már

"pultontartási" időnek is nevezik.

gond nélkül fogyaszthatjátok a szavidő után is. sőőőőt! fagyasztható is, ami gátat szab a romlandóságnak.

2013. jan. 20. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!