Drága vagy olcsó virslit vesztek? Melyik ami ehető és még finom főzés után is nem esik össze? Tapasztalatok?
ennél jobb nincs, legalábbis az én igényeimnek ez felel meg (magas hústartalom, jó íz)
a jónak tartott, az úgynevezett juhbeles virslik ehetetlenek, mert melegítés után olyanok lesznek, mint a kifordított kerékpár gumi.
a legolcsóbb, 1 kilós kiszerelésű virslik pedig szinte csak vízből és emulgeálószerből állnak, lágyak, rosszak.
Nem vennék olcsó virslit...Képzeld el ha a hús kilója 1300 ft a virsli kilója meg 300 mennyi hús lehet benne? Semennyi!
Nem is volna szabad árulni!!
Nekem a párom ausztriából szokott hozni füstölt frankfurti virslit, és enyhe füstös krinolint.Ők még beleteszik az anyagot,úgy mint itt régen..De most!!....siralmas a magyar húsipar termékei!!!
Köszömöm !!! Évek óta nem vettem virslit Szilvesztere ,mert kb 8 éve vettünk akkor elég drágán 1500 ft / kg volt vettünk 3 kg nagy társaságnak.Rá jöttünk ,hogy ilyenkor Szilveszter táján a mennyiségi termelés a hús gyárakban a minőség rovására megy.. Meg főztük és ehetelen volt sem ízre sem állagra nem volt jó.
Igy rá szoktunk a hurka -kolbász variációra : Este vendégek lesznek és még kellenne venni virslit hátha valaki nem akar hurkát kolbászt enni ..
köszönöm mindenkinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!