Ma kaptunk Tescos újságot, ti is láttátok benne a vödrös szaloncukrot? Vajon mennyire ócska/ehető/finom a szaloncukor ekkora menynisége ennyi pénzért?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 16:25
1/9 anonim válasza:
Nem láttam még : Mikortól lesz ??
2/9 anonim válasza:
Gondolom az a kimért szaloncukor van benne, amit mindenhol kapni, nekem nem ízlett, tavaly vettem pár szemet, de elég vacak volt.
3/9 anonim válasza:
Én is pont most szemezek vele. :) Nem tudom, milyen lehet, elképzelhető, hogy nem a legtutibb minőségű, gondolom olyan, mint a kimérős. De mi lehet, hogy ezt vesszük, mert igazából nem sok szaloncukor szokott fogyni nálunk, annyira el vagyunk telve mindenféle édességgel, de a fáról meg hiányozna, ha nem lenne, úgyhogy általában olcsóbbat veszünk.
4/9 anonim válasza:
Vagy 2 hete is ezt árulták kimérősben.
a kúkuszos és a zselés ehető,a többiből az a 2-2 szem is pocséklás volt megvenni
5/9 anonim válasza:
Én inkább kevesebbet veszek, de ehetőt, tavaly megkóstóltam fél-fél szemet mindegyikből és iszonyú rossz volt a kimért.
6/9 A kérdező kommentje:
Első: Azt hiszem, hogy 6.-7. körültől 13-ig.
Egy vödör 1,6 kg és 1399 ft.
2012. dec. 6. 00:45
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok, gondoltam leírom, hogy vettünk! Úgy működött, hogy mi pakolhattunk a vödörbe annyit és olyat, amilyet akartunk és amennyi belefért, ezért az 1400 Ft-ért, mi 2 kg-t szedtünk össze a vödörbe. Ízre nem egy nagy szám, de nem is olyan rossz, főleg a kókuszos, az még ízlik is. A marcipános viszont szerintem túl erős ízű, de szerintem az is ehető. Persze azért nem egy Milka minőség. :)
8/9 anonim válasza:
én azt nem értem minek gyártanak a zselésen kívül más fajtát? az a legjobb a többi meg sem közelíti.
9/9 anonim válasza:
Én meg pont a zseléset nem szeretem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!