Melyik szaloncukor volt nálatok idén a No.1?
A házi :)
Idén csak házi szaloncukor volt itthon, és mérföldekkel jobb, mint a bolti, igaz a bolti szebb :)
Egyébként ezen nem spórolunk, szamostól szoktuk venni, vagy egy csokiműhelyből rendeljük. Idén csináltuk először házilag, és jó lett, jövőre is lesz házi, több ízben, nagyobb mennyiségben :)
bonbonetti kókuszos
noname-auchan-tejszínes-eper, diós-rumos fincsi volt, szép csomagolás, nyerő volt nagyon
Köszi a válaszokat!
Bonbonetti karamellásat én is vettem egy zacskoval plusz a tescoban kimerheto "angyalkás" sz.cukorbol 20dkg kokuszosat...az utobbibol még mindig van...
Tegnap meg vettem Szerncsi retro vajkaramellát (ünnepek után má szamomra is elfogadható az ára 600.-) és Szerencsi Gomboc artúr kedvence tejkrémmel töltött szcukor...de inkább bon bon .
Nem bánom hogy a tescoban akkor nem csábultam el a drága Szerencsi felè és "csak" bonbonettit vettem!nekem izre jobban bejött!
Évek óta Milka feketeerdőset veszünk, és kimért tejkaramellásat.
Ez a tejkaramellás most annyira nem ízlett, de nem volt rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!