Hogy kell zöldséget párolni, hogy benne maradjon a vitamin?
Figyelt kérdés
2008. jún. 2. 12:25
1/1 anonim válasza:
Én egy icipici olivaolajat teszek alá és pici vizet öntök rá, illetve picit megfűszerezem(csak nagyon enyhén). Gyakran megkeverve, fedő alatt néhány perc alatt átpuhul, de nem főzöd ki belőle az összes vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!