Tepertős pogácsába 40dkg darált tepertőt ír. Nem baj, ha 60dkg-ot teszek bele?
Figyelt kérdés
Már megvan kétszer hajtogatva a tésztám, most a 3. hajtogatásra várok. A recept 3 hajtogatást ír, én úgy gondoltam, hogy ennél a tepertő mennyiségnél ezt 5-ször tenném. Az érdekelne, hogy nem rontom-e el a pogácsát ennyi tepertővel?2009. aug. 30. 09:46
1/8 baranyi kálmanné válasza:
Biztos hogy nem csak finomabb lesz tőle a pogácsa.
2/8 anonim válasza:
Azért azt tartsd szem előtt, hogy szinte tömör zsír. Lehet sok lesz annyi és tocsogni fog.
3/8 anonim válasza:
igen, a másodiknak igaza van.. azért a 60 másfélszerese a 40nek, úgyhogy lisztre még bőven szükséged lesz..
4/8 A kérdező kommentje:
Szükség is volt még lisztre, nem tettem bele az összes tepertőt. Ebből tanultam.
Köszönöm a válaszokat!
Üdv Anikó
2009. aug. 30. 12:39
5/8 anonim válasza:
Szia! Legközelebb beleteheted a több töpörtyűt, de akkor zsírt v. margarint ne tegyél hozzá pluszban. De ne hajtogasd 3-nál többször, mert attól is kifolyhat a zsiradék belőle, megszakad a tésztád és nem lesz szép a pogácsád sütés után.
maszatka
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon finomra sikerült, legközelebb viszont csak 3-szor hajtogatom és 40 dkg tepertőt teszek bele.
Így is jó lett azért. :)
Köszönöm
Üdv Anikó
2009. szept. 1. 05:55
8/8 anonim válasza:
Csak tudnám miért lettem lepontozva,mikor egyedül én adtam normális és HELYES választ.2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!