Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Véres maradt a husi hogy...

Berki Barbara kérdése:

Véres maradt a husi hogy tüntessem el?

Figyelt kérdés

Hali. Nekem mindig problémám volt az alsó csirkecomb kirántásával. Sok olajba lassan sütöm, párolom mégis véres maradt.

Most az a kérdésem...hogy ha már egyszer kirántottam felvágom és véres még kicsit hogyan lehet megcsinálni hogy ne legyen véres? mert ha ujra sütöm már a panir nagyon megégne. értitek ugye?

köszönöm elöre is


2013. jan. 16. 11:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem ettem még rosszabbat, mint az előre főzött rántotthús. A véressel viszont semmi bajom. Bár szerintem az nem is vér, inkább félig van átsülve, de szaftosabb is. Én is a mikrózást ajánlom, vagy a sütőt, alacsonyabb hőfokon rövid ideig tedd be, hogy ne kapja meg a panírt, és forgasd is idő közben.
2013. jan. 16. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!