Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tüntessem el a kinyomott...

Mivel tüntessem el a kinyomott pattanás után maradt piros foltot holnapig?

Figyelt kérdés
Kinyomtam és jó sebes lett. Most egy piros folt van a képemen, holnapra el kéne tüntetnem. Mit tegyek rá?
2012. márc. 15. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
holnapra úgyse tűnik el. De a Neogranormn elég hatásos
2012. márc. 15. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
NE piszkáld tovább! Hagyd pihenni...nem tudod eltüntetni...hiba volt hozzányúlni. Mostmár ne nyomkodd tovább, mert elfertőződhet.
2012. márc. 15. 18:13
 3/6 A kérdező kommentje:

:S tegnap nyomtam ki, mostmár nem duzzadt csak kicsi piros folt van

nem zavarna, csak pont az arcom közepén van

2012. márc. 15. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Nem akarlak nagyon megijeszteni, de nekem egy ilyen fél év után sem múlt el.

Az orromon nyomtam ki egyet a tavaly nyáron, és hát még mindig ott a piros folt...

2012. márc. 15. 18:28
 5/6 A kérdező kommentje:
ó én folyton eljátszom ezt. 5-6 nap alatt mindig eltűnik csak most valahogy meg akartam sürgetni a dolgot :S
2012. márc. 15. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
tojásfehérje+pár csepp citromlé! felvered a tojásfehérjét, utána hozzáadod a citromot, és rákened az arcodra... nekem halványít a bőrhibáimon :)
2012. márc. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!