Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Véres maradt a husi hogy...

Berki Barbara kérdése:

Véres maradt a husi hogy tüntessem el?

Figyelt kérdés

Hali. Nekem mindig problémám volt az alsó csirkecomb kirántásával. Sok olajba lassan sütöm, párolom mégis véres maradt.

Most az a kérdésem...hogy ha már egyszer kirántottam felvágom és véres még kicsit hogyan lehet megcsinálni hogy ne legyen véres? mert ha ujra sütöm már a panir nagyon megégne. értitek ugye?

köszönöm elöre is


2013. jan. 16. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A csont mellett vágd végig, nyisd szét, garantáltan átsül.
2013. jan. 16. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Én előtte főzöm,igy kimegy a vér belőle


most a késszelmár nincs ötletem mit lehetne

2013. jan. 16. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

A legegyszerübb, ha berakod pár percre a mikróba. (Vagy ha erre nincs lehetöség, akkor a 150 fokos sütöbe 10-15percre.)


A legközelebbi alkalommal meg csontozd ki a combokat, mielött kirántod, akkor nincs ilyen.

2013. jan. 16. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm...mikroba berakom kicsit. hátha átpárolódik kicsit
2013. jan. 16. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Rántani Anyu mindig olyan apró csirkecombokat szokott venni.

Ha a Sparba veszi, akkor vannak olyan előrecsomagolt, nagyon gusztusos apró combok. Ha hentesnél, akkor mindig apróbbakat kér. Elsőnek fedő alatt süti, és amikor megforgatja, akkor emeli le a fedőt. Persze Ő is lassú lángon és forró olajba teszi. Nekünk nem szokott véres lenni. Anyu azt mondja, ha előtte megfőzöd, akkor az íze a levesbe kerül, és nem lesz olyan finom. A főtt húst nem lehet rántani.

2013. jan. 16. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Kellően előmelegített zsírba (olajba) rakd bele, 1-2 csepp vizet önts rá és rögtön borítsd be. A lángot vedd alatta közepesre. Ha sülés közben villával beleszúrsz egészen a csontig, azon a kis nyíláson majd sülés közben kijön a vér. Ha már puha, födőt le, és szép piros-ropogósra sütöd a panírt.

Valóban, van aki előre főzi és utána panírozza, de ezeknek a bolti csirkéknek tényleg szinte semmi ízük sincs.

2013. jan. 16. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha lassú tűzön sütöd akkor szépen átsül a legvastagabb csirkecomb is. Amikor úgy gondolod hogy jó már akkor egy villával szúrj bele. Ha nem véres, könnyen belemegy a villa akkor a hús szépen átsült. Nem lesz véres.
2013. jan. 16. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
Főzd meg előtte!
2013. jan. 16. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
89%

Mégegyszer ne süsd olajban, mert megszívja magát, mint a szivacs, ha meg túl forró, akkor elég a panír.

éles , hegyes késsel szúrj be csontik két-három helyen, és

mikrózd meg 2-3 percig. nem lesz tökéletes, de nem marad véres.

én a nyers combokat szoktam még panírozás előtt három helyen így beszúrni csontig (a bőrt fellazítom és felemelem, szóval a bőr alatt )a véres lé a sütés folyamán kijön, de nem buggyan át a paníron. mindig átsül rendesen.

legközelebb próbáld ki így is.

2013. jan. 16. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Engem speciel egyáltalán nem zavar ha véres a hús közepe, ami egyébként nem is vér. De ha ilyen gondjaid vannak, akkor vegyél filézett combokat.
2013. jan. 16. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!