Leborotváltam a lábamat és sok ezer kis fekete pont maradt a lábamon amt ki lehet nyomni,de enyit nem ...hogyan tüntessem el?
az én esetemben gyanta cukorgyanta epilálás kizárva mert allergiás vagyok rá meg szörbenövésem lesz tőle(bőrgyógyász)mégis mit tegyek?a szörtelenítő krémekre is allergiás vagyok és elmondhatatlanul viszket utánna és tűz forró lesz meg éget
csak a borotva maradt de a fekete knyomható pöttyökkel mit kezdjek?
segíííííííííítsetek ....:S lééci
egy 16 éves lány
Tudom, hogy miről beszélsz, én is tapasztaltam már ilyesmit ha borotváltam a lábamat (szerencsére én epilálni is tudom, csak néha egyszerűbb a borotva). Szóval szerintem segíthet, ha zuhanyzáskor luffa szivacsot (vagy mosdó szivacsot) használsz. És hetente egyszer dörzsöld át magad (különösen a problémás területeket) testradírral- én Nivea testradírt használok, csak ajánlani tudom.
Remélem, ez segít egy kicsit a helyzeten. Amúgy az epilátort tuti, hogy nem tudnád használni? Előbb- utóbb lehet, hogy hozzászoknál. Próbáltad már? Előszörre tényleg elég durva :)
köszönöm a tanácsaitokat:)
ma kipróbálom a sivacsot és a radirt
sajnos az epilátortólnagyon ronad a lábam már próbáltam hozzászoktatni de 1.héten sebes begyullad stb aztán pedig benő rajta a bőr és ha bőrradírral ledörzsölöm az egész lábamon begyulladnak a szőrök tövei
igen világos a bőröm és sajnos sötét a hajam is nagyon meg a szőröm is ráadásul ettől a borotválástól annyira megvastagodik:S
évek óta csak borotválni tudom és már nagyon megerősödött
télen néha az allergiám ellenére legyantázom mert akkor nem látszik hogy sebes meg viszket...de olyankorra már egy kínszenvedés mert addigra a szőr 1 tövéből 2 vastag szál áll ki
hát nekem borzalmas ez a szőrtelenítés:s összes osztálytársamnak kb láthatatlan szőrei vannak nekem meg leborotválva felűnőbb mint nekik:s
egyszer már rá is kérdeztek hogy miért nem sima a lábamés csak annyit mondhattam hogy mert kipattogzott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!