Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leborotváltam a lábamat és...

Leborotváltam a lábamat és sok ezer kis fekete pont maradt a lábamon amt ki lehet nyomni,de enyit nem ...hogyan tüntessem el?

Figyelt kérdés

az én esetemben gyanta cukorgyanta epilálás kizárva mert allergiás vagyok rá meg szörbenövésem lesz tőle(bőrgyógyász)mégis mit tegyek?a szörtelenítő krémekre is allergiás vagyok és elmondhatatlanul viszket utánna és tűz forró lesz meg éget

csak a borotva maradt de a fekete knyomható pöttyökkel mit kezdjek?

segíííííííííítsetek ....:S lééci

egy 16 éves lány

2009. máj. 7. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Én is allergiás vagyok.Én mikor borotválom a lábam,előtte meleg vizel kitágítom a szőr "pórusokat",utána tusfürdővel bekenem a lábam.Így nekem nem jönnek ki pöttyök.
2009. máj. 7. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Én borotválás után mindig bekenem testápolóval. Akkor selymes lesz, nem viszekt/fáj, és nem jelennek meg pöttyök.
2009. máj. 7. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
de van, mikor borotválás előtt kenem be, és akkor biztos nemjelennek meg.:)
2009. máj. 7. 16:42
 4/9 A kérdező kommentje:
nem piros begyulladt kiütéses lesz hanem fekete pöttyös szöval hogy a szőrből ami marad.de tapintásra teljesen síma de messziről jó 3 m ről láthatóak :s nagyon zavar az osztályból senkinek sem ilyen:S
2009. máj. 7. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Én tudom, miről beszélsz, nálam is előfordult már. Tusoláshoz használj dörzsiszivacsot, vagy kefét, és olyan tusfurdőt, amelyben mikrogyöngyök vannak, azok tökéletesen kitisztítják a bőrt. Remélem neked is beválik!
2009. máj. 7. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy miről beszélsz, én is tapasztaltam már ilyesmit ha borotváltam a lábamat (szerencsére én epilálni is tudom, csak néha egyszerűbb a borotva). Szóval szerintem segíthet, ha zuhanyzáskor luffa szivacsot (vagy mosdó szivacsot) használsz. És hetente egyszer dörzsöld át magad (különösen a problémás területeket) testradírral- én Nivea testradírt használok, csak ajánlani tudom.

Remélem, ez segít egy kicsit a helyzeten. Amúgy az epilátort tuti, hogy nem tudnád használni? Előbb- utóbb lehet, hogy hozzászoknál. Próbáltad már? Előszörre tényleg elég durva :)

2009. máj. 7. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
OFF: nahát, az előttem lévővel egy rugóra jár az agyunk :)
2009. máj. 7. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Fehér a bőrőd? nekem azért látszanak mert olyan fehér a bőrőm mint a hó.Lehet hogy ez a baj.Sztem ne szégyeld én sem szényenlem ezeket a pöttyöket :)
2009. máj. 7. 19:05
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsaitokat:)

ma kipróbálom a sivacsot és a radirt

sajnos az epilátortólnagyon ronad a lábam már próbáltam hozzászoktatni de 1.héten sebes begyullad stb aztán pedig benő rajta a bőr és ha bőrradírral ledörzsölöm az egész lábamon begyulladnak a szőrök tövei

igen világos a bőröm és sajnos sötét a hajam is nagyon meg a szőröm is ráadásul ettől a borotválástól annyira megvastagodik:S

évek óta csak borotválni tudom és már nagyon megerősödött

télen néha az allergiám ellenére legyantázom mert akkor nem látszik hogy sebes meg viszket...de olyankorra már egy kínszenvedés mert addigra a szőr 1 tövéből 2 vastag szál áll ki

hát nekem borzalmas ez a szőrtelenítés:s összes osztálytársamnak kb láthatatlan szőrei vannak nekem meg leborotválva felűnőbb mint nekik:s

egyszer már rá is kérdeztek hogy miért nem sima a lábamés csak annyit mondhattam hogy mert kipattogzott :(

2009. máj. 7. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!