Van aki tejfölel csinálja a zöldborsó főzeléket?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 09:19
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, anyukám úgy csinálja, és a menzán is eléggé tejfölös színe-íze volt... Bár azt mondják, a tejfölös ételek "nehéznek" számítanak, de ez csak mendemonda, valójában szerintem így teljes az íze.
2/4 anonim válasza:
Én igen! Megfőzöm sós ,vegetás vízben a borsót, és kicsit lisztes tejföllel behabarom.A zöldbabot is így csinálom, de csináltam már tejszínnel is!
3/4 anonim válasza:
Anyukám nem tejföllel csinálja,hanem pörkölttel keveri össze.Isteni(:
4/4 anonim válasza:
Igen, én mindig tejföllel habarom be a főzeléket.
Mirelit borsót kis olajon megpárolok (alá kevés vizet öntök), majd bele fél liter tej és fél liter víz - ha felforrt, bele petrezselyemzöldje és végül a fél pohár tejföllel elkevert 3 evőkanálnyi liszt. (amit apránként folyósra kavarok először kanalanként a forró lével, mielőtt beleönteném)
Ez volt ma ebédre, most fejeztük be, nyammmm.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!