Összerakunk egy receptet?
Kedves Első! Díjazom a humort, de ez most nem jött össze.
Kedves Második! Köszönöm az érdembeli hozzászólást. Szóval amondó vagy, hogy nem lesz nagyon sós a fetától? Kipróbálhatom...! :)
Jöhetnek még az ötletek, holnapig még ráérek. :)
A bazsalikom, majoranna illik a csirkéhez. De Vegetát ne használj, mert az tele van sóval és egyéb vacakkal, és zsírban süsd meg. Egészségesebb is az olajnál, és jobb ízű a csirke is. Sőt, marad egy kevés pecsenyezsírod is.
A töltelékbe tehetsz egy kis zsíron megpirított gombát. Sajtot inkább a tetejére tegyél, ementálit vagy hasonlót.
Nos... Feta, paradicsom, olajbogyó, bazsalikom, pici oregánó. A húsokat bepácoltam előre (bazsalikom, bors, pici só, olaj), ebbe a tölteléket, és ropogósra sütöttem. Isteni finom lett, Köszönöm a segítségeteket!!
Hozzá egyszerűen ízesített rizst kínáltam, hogy a hús domináljon. (Azért én tettem a rizsembe egy kis curryt, imádom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!