Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Összerakunk egy receptet?

Összerakunk egy receptet?

Figyelt kérdés
Van csirkecombom, szeretném megtölteni (általában májas masszával szoktam). Arra gondoltam, hogy mozzarellát és paradicsomot rakok a bőre alá, esetleg olajbogyót (csak én szeretem, tehát csak egy kapna). Bazsalikom, rozmaring, só, bors. Mivel tudom még ízesíteni? Vagy ajánlatok más sajtot mozzarella helyett (elég semleges ugye), jobb lenne fetával? Vagy az már nagyon erős lenne?... Szerintetek?
2013. jan. 12. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Én személy szerint a bazsalikomot nem ajánlanám csirke mellé.De izlések és pofonok. Megtöltheted fetával és olajbogyóval a combokat,a tetejükre pedig a paradicsom.Vegeta-só,bors,rozmaring, esetleg egy kis oregánó.
2013. jan. 13. 00:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
fokhagyma és vaj alája!!!
2013. jan. 13. 00:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
vagy oliva olaj...
2013. jan. 13. 00:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves Első! Díjazom a humort, de ez most nem jött össze.

Kedves Második! Köszönöm az érdembeli hozzászólást. Szóval amondó vagy, hogy nem lesz nagyon sós a fetától? Kipróbálhatom...! :)

Jöhetnek még az ötletek, holnapig még ráérek. :)

2013. jan. 13. 00:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lenne a feta sajt, csak akkor sót ne rakj rá.
2013. jan. 13. 01:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Olajon megdinsztelt tojás és aprított petrezselyem keveréke nyammmi
2013. jan. 13. 01:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

A bazsalikom, majoranna illik a csirkéhez. De Vegetát ne használj, mert az tele van sóval és egyéb vacakkal, és zsírban süsd meg. Egészségesebb is az olajnál, és jobb ízű a csirke is. Sőt, marad egy kevés pecsenyezsírod is.

A töltelékbe tehetsz egy kis zsíron megpirított gombát. Sajtot inkább a tetejére tegyél, ementálit vagy hasonlót.

2013. jan. 13. 06:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy feta, oregánó, paradicsom, vagy mozarella, bazsalikom, paradicsom. Nekem így jönnek össze valahogy. Viszont szerintem a tetejükre ne rakj semmit, az már egyrészt kicsit sok lenne, másrészt pedig a jó piros, ropogós bőrnél nincs is jobb. Ha pedig letakarod, nem tud ilyen lenni. :)
2013. jan. 13. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

Nos... Feta, paradicsom, olajbogyó, bazsalikom, pici oregánó. A húsokat bepácoltam előre (bazsalikom, bors, pici só, olaj), ebbe a tölteléket, és ropogósra sütöttem. Isteni finom lett, Köszönöm a segítségeteket!!

Hozzá egyszerűen ízesített rizst kínáltam, hogy a hús domináljon. (Azért én tettem a rizsembe egy kis curryt, imádom.)

2013. jan. 13. 16:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!