Vajas krém lehet ez? Nagyon sima és csillogó. Tudnátok ilyen krém receptet írni?
2013. jan. 8. 13:53
2/2 anonim válasza:
Szerintem sima, színezett tojáshab.
A feltöltő ezt írta:
Nimm Zuckerguss oder weisse Glasur und fuege rosa Lebensmittelfarbe hinzu.
12 évig tanítottak nekem németet, azt elérték vele, hogy pár alap szót és szókapcsolatot ismerek, illetve gyönyörűen tudok németül olvasni. Ennyi :)
Majd egy németes válaszoló ha erre jár, lefordítja :)
Annyit kihámoztam belőle, hogy színezett glazúr vagy cukoröntet. Glazúr receptet találsz a neten, végül is sima tojáshab cukorral, a fényességét ecet vagy citromlé adja. Ilyen kerül a mézeskalácsokra is pl., és ilyenből készül a habkarika is. Nem csúnya torta, de én nem enném meg. Sima piskóta tojáshabbal? Ráadasul ennyire babarózsaszín?... A tortalapok közé legalább csokikrémet kéne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!