Miért csomósodik be mindig a krém? Mit csinálhatnék, hogy szép sima legyen?
Ha teflonban csinálod, akkor azért.
Ha nem, akkor passz. Próbáld egyenletesen kevergetni.
kézi habverővel megoldható, mindig magadtól el, az edény falához szorítsd a csomókat, míg el nem tűnnek.
hidd el sikerülni fog:)
az összes főzött krém csomósra sikeredik. Ami most eszembe jut,az : amikor fél azt hiszem fél liter tejben kell elkeverni 7 ek. lisztet. A lisztet simára szoktam keverni egy kevés tejben,apránként hozzá öntöm a többi tejet, össze keverem,majd főzni kezdem. Általában nagy lángon,és folyamatosan keverem. Amikor besűrűsödik,akkor már tiszta csomó az egész.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Sima fakanál nem jó? Nincs efféle habverőm. Van gépem,és van a verős (mint a rugó) habverőm.
A válaszokat nagyon szépen köszönöm, megpróbálom kis lángon legközelebb.
Szép napot Mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!