Dagasztás kenyérsütő gépben? Nem értem.
Beraktam a kenyér tésztát a sütőgépbe, dagasztó programra.
A használati utasítás azt írja, hogy ez a program csak a dagasztást végzi el, a kelesztést nem.
A program 1,5 óra, amiből kb 30-40 percet kavart, dagasztott a gép, a fennmaradó időben meg csak állt és közben a tészta teljesen feljött a sütőedény tetejéig.
Ezek szerint mégiscsak megkelt?
Akinek van tapasztalata ezen téren, megosztaná??
Köszi!!
Külön programtáblázat nincs a használatiban, csak fel vannak sorolva a programok és mellé van írva, hogy csak dagaszt...
Egyébként lejárt a program, kivettem és még 30 percig letakarva hagytam, hátha kel, de nem történt semmi. Akkor mégiscsak megkelt a gépben?
ok. nemsokára kiderül. Most sül a kenyerem.
Jól tudom, hogy ha nem "dagad" meg sütés közben (akkora marad mint amikor sülni), akkor nem kelt meg a tészta?
Megsült. Egy kicsivel nagyobb lett, mint amikor beraktam a nyers tésztát a sütőbe.
Lehet, hogy a 1,5 órás dagasztóprogram után 1 órát kellett volna letakarva kelni hagyni? Kevés volt a fél óra (addig nem történt semmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!