Hogyan kell pudingot főzni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 18:46
1/4 anonim válasza:
Egy csészébe kikevered a pudingport hideg tejjel. KÖzben felforralod a tejet és ha forr, akkor beleöntöd. De gyorsan el kezded kavarni is, mind addig amíg be nem sűrűsödik. A lábos kiszoktam előtte hideg vizzel öblíteni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem mindegyikre rá van írva, de valóban úgy szokás, hogy a port kb 6 kanál tejjel és ízlés szerinti cukorral csomómentesre kell keverni. ajánlatos a habverő használata. közben a tejet felforralni, de csak lassan gyöngyözzön, ne zubogjon. ebbe belecsorgatni a kikevert pudingport és a habverővel állandóan kevergetni, sűrűsödésig. ha elkezd pöfögni, akkor már közeleg a megfelelő állaghoz.
hidegvízzel kiöblített poharakba, kelyhekbe töltjük.
3/4 A kérdező kommentje:
Már észen van és sikerült.
É s nem volt a csomagon.
:)(:
2013. jan. 8. 19:23
4/4 Csivibaba válasza:
Én mikróban szoktam. Elkeverem a hideg tejjel a pudingport és a cukrot, majd beteszem 3-4 percre a mikróba. Majd kiveszem, megkeverem, és utána 1-2 percekre teszem vissza és közben kevergetem. Addig, csinálom ezt, míg besűrűsödik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!